aitoa suomalaista kotiruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Ravintola Konstan Möljä - aitoa suomalaista perinneruokaa jo vuodesta 1981

Kauan sitten Viipurissa muuan Konsta laski verkkonsa veteen ja palasi kalastusreissultaan kotisatamaansa vene täynnä Karjalan rannikkomeren antimia. Paattinsa hän kiinnitti möljään eli aallonmurtajan satamalaituriin. Ravintola Konstan Möljän ankkuri laskettiin Helsingin Hietalahdenkadulle vuonna 1981. Siitä lähtien tämä aitoa suomalaista perinneruokaa ja rannikkokarjalaista tunnelmaa tarjoileva ravintola on palvellut vieraita läheltä ja kaukaa.

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljän legendaarinen saaristolaishenkinen illallisbuffet!

Monipuolisesta alkupalapöydästämme löydät perinteisiä suomalaisia herkkuja, kuten marinoituja sillejä, graavilohta, erilaisia salaatteja, suolakurkkuja, hapankaalia, sienisalaattia, punajuurisalaattia, munavoita ja karjalanpiirakoita.

Arki-iltaisin tarjolla on perinteistä suomalaista kotiruokaa. Päivittäin pöytään katetaan vähitään kaksi liha- ja kalavaihtoehtoa, erilaisia kausiruokia sekä kasvisvaihtoehtoja ja yksi vegaaninen pääruoka. Arkisin tarjolla muun muassa poronkäristystä, karjalanpaistia tai vorschmackia, päivän vaihtuva liharuoka, kalaruokia kuten lohikiusausta, muikkuhyvettä tai silakkarullia sekä päivän keitto.

Viikonlopun juhlavassa noutopöydässä (perjantaisin ja lauantaisin) on tarjolla sekä perinteistä karjalanpaistia että aitoa poronkäristystä ja Konstan Möljän kuuluisaa Vorschmackia sekä mehevää uunilohta, päivän vaihtuva kalaruoka, erilaisia kasvisruokia sekä monia muita kauden herkkuja. Lisäksi tarjolla juhlavampi keitto (esimerkiksi savuporo-juusto-keitto tai lohikeitto).

Lähes kaikki ruoistamme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kysy lisää henkilökunnaltamme, neuvomme mielellämme kaikissa erityisruokavalioihin liittyvissä asioissa.

Ravintolassa on A-oikeudet ja valikoimastamme löytyy perinteisten suomalaisten lagereiden lisäksi erilaisia pienpanimo-oluita sekä raikkaita siidereitä ja lonkeroita. Talon viinit on valittu tukemaan erityisesti suomalaisen ruoan makuja ja valikoimasta löytyy viinejä myös vannoutuneille viiniharrastajille. Uutuutena tarjoamme nyt myös Helsinki Distilleryn tyrnipontikkaa ja Shaman Spiritsin Laplandia -marjavodkia. Konstan Möljän listalta löytyy myös laaja valikoima erilaisia cocktaileja, joissa maistuu suomalainen luonto.

Yksityisempiä tilaisuuksia varten ravintolassa on kaksi kabinettia: Viipuri ja Marski. Räätälöimme yksityistilaisuudet toiveidenne mukaan. Isommille ryhmille tarjolla on erilaisia juomapaketteja sekä ryhmäjälkiruokia. Teemme tilauksesta myös kakkuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Tilaathan kakun viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljä - Helsingin legendaarisin perinneravintola.

 

Varaukset:

Ravintolamme on hyvin suosittu, joten pöytävarausta suositellaan myös arki-iltaisin. Huomioittehan, että pöytävarauksen kesto on 2 tuntia. Tiedustelettehan varauksen yhteydessä, jos haluatte viettää ravintolassamme kauemmin aikaa.

Voit varata pöydän verkkosivujemme kautta yhteydenotto-lomakkeella, sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numerosta 09 6947504.

Huomioithan, että saman päivän varauksia otetaan vastaan vain puhelimitse. Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten parhaiten tiistaista lauantaihin klo. 14-21 välisenä aikana.

 

Ryhmävaraukset:

Ravintolassamme on yksityisempiä tilaisuuksia varten kaksi tunnelmallista kabinettia: Marski ja Viipuri. Historiallinen Viipuri-kabinetti esittelee Viipurin ulkosataman Uuraan historiaa ja merikarjalaista kulttuuria. Marski-kabinetti puolestaan on tehty sotaveteraanien ja evakoiden kunniaksi. Kabinetti esittelee Suomen sotahistoriaa. Marskiin mahtuu ruokailemaan 14 henkilöä ja Viipuriin 16 henkilöä.

Mikäli haluatte varata koko kabinetin pienemmälle ryhmälle, voimme neuvotella tavoitemyynnistä. Kabinetti-tilamme on mahdollista jakaa myös pienemmille seurueille. Esimerkiksi 10 hengen seurueelle voimme tarjota 10 hengen pöydän Viipuri-kabinetista. Tällöin samaan kabinettiin saattaa tulla toinen seurue viereiseen pöytään. Kabinettitilamme ovat hyvin suosittuja - tiedustelethan kabinettitilan saatavuutta hyvissä ajoin.

Ravintolasalimme puolella pystymme varaustilanteen salliessa järjestämään tilaisuuksia myös isommille ryhmille. Ryhmille varaamme tavallisesti aikaa ruokailuun 2-3 tuntia. Jos haluatte viettää ravintolassamme aikaa pidempään, tiedustelettehan mahdollisuutta varauksen yhteydessä.

Yli 10 hengen ryhmille voimme tarjota myös juoma- ja jälkiruokapaketteja. Teemme tilauksesta myös kakkuja erilaisiin tilaisuuksiin - varaathan kakun hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Yli 15 hengen ryhmiltä toivomme tietoa mahdollisista muutoksista ja peruutuksista viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Huomioittehan, että saman päivän peruutuksista ja ilmoittamattomista peruutuksista (no show), perimme 30% peruutusmaksun sovittujen tarjoilujen osalta.

Huomioittehan, että kabinettitilat on tarkoitettu ensisijaisesti isommille ryhmille. Jos ryhmäkokonne pienenee huomattavasti, pidätämme oikeuden siirtää varauksenne ravintolasalin puolelle.
YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   ravintola (ät) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä