Viipurin saaristolainen noutopöytä

konstanmolja.fi

Hietalahti - Helsinki

Ravintola Konstan Möljä - aitoa suomalaista perinneruokaa jo vuodesta 1981

Kauan sitten Viipurissa muuan Konsta laski verkkonsa veteen ja palasi kalastusreissultaan kotisatamaansa vene täynnä Karjalan rannikkomeren antimia. Paattinsa hän kiinnitti möljään eli aallonmurtajan satamalaituriin. Ravintola Konstan Möljän ankkuri laskettiin Helsingin Hietalahdenkadulle vuonna 1981. Siitä lähtien tämä rannikkokarjalaista perinneruokaa ja aitoja suomalaisia makuelämyksiä tarjoileva ravintola on palvellut vieraita läheltä ja kaukaa.

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljän runsas ja edullinen illallisbuffet. Noutopöydästämme löytyy rannikkokarjalaiseen tapaan runsas valikoima erilaisia kala- ja liharuokia. Monipuolisessa alkupalapöydässä on tarjolla muun muassa itse marinoituja sillejä, graavilohta, salaatteja, suolakurkkuja, hapankaalia, sienisalaattia, punajuurisalaattia, munavoita ja karjalanpiirakoita. Lämpimiä herkkuja ovat esimerkiksi marsalkka Mannerheimin suosikkiruoka vorschmack, perinteinen poronkäristys, karjalanpaisti, uunilohi ja vaihtuva keitto runsaine lisukkeineen. Kaikki tehdään vanhaan kunnon tapaan mahdollisimman pitkälle itse alusta asti, tuoreista kotimaisista aineksista.

Ravintolassa on A-oikeudet ja valikoimastamme löytyy perinteisten suomalaisten lagereiden lisäksi erilaisia pienpanimo-oluita ja raikkaita siidereitä sekä lonkeroita. Talon viinit on valittu tukemaan erityisesti suomalaisen ruoan makuja ja valikoimasta löytyy viinejä myös vannoutuneille viiniharrastajille. Uutuutena tarjoamme nyt myös Helsinki Distilleryn tyrnipontikkaa ja Shaman Spiritsin Laplandia -marjavodkia. Konstan listalta löytyy myös laaja valikoima erilaisia cocktaileja, joissa maistuu suomalainen luonto.

Yksityisempiä tilaisuuksia varten ravintolassa on kaksi kabinettia: Viipuri ja Marski. Räätälöimme yksityistilaisuudet toiveidenne mukaan. Isommille ryhmille on tarjolla erilaisia ryhmämeinuita ja meiltä saat myös juomapaketit, jälkiruoat ja syntymäpäiväkakut.

Tule kokemaan Konstan Möljä - Helsingin legendaarisin perinneravintola.

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄ:

Tervetuloa juhlimaan Suomen itsenäisyyttä ravintola Konstan Möljään!

6 ja 7 joulukuuta tarjoamme juhlavan itsenäisyyspäivän menun, johon kuuluu runsas alkupalapöytä, paahtopaistia, tervakanaa, poronkäristystä ja Marskin herkkua vorschmackia sekä savuporojuustokeitto. Jälkiruokana kahvi / tee ja perinteinen mustikkarahkapiirakka.

 

 

Varaukset:

Ravintolamme on hyvin suosittu, joten pöytävarausta suositellaan myös arki-iltaisin.

Voit varata pöydän verkkosivujemme kautta yhteydenotto-lomakkeella, sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numerosta 09 6947504.

Huomioithan, että saman päivän varauksia otetaan vastaan vain puhelimitse. Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten parhaiten klo. 14-21 välisenä aikana.
YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   ravintola (ät) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä