⚓ KONSTAN MÖLJÄ täyttää 40 vuotta! 🥂
Tervetuloa juhlimaan kanssamme tänä viikonloppuna 10.-12.9!
Tarjolla on tavallistakin juhlavampi karjalainen pitopöytä, johon kuuluu runsas saariston alkupalapöytä, juusto- ja leikkeletarjotin, kantarellikeitto, perinteisiä liha- kala- ja kasvispääruokia sekä kotikalja ja kahvi / tee. Erikoisbuffetin hinta on 32€ / henkilö.
Lisäksi varsinaisena juhlapäivänä, sunnuntaina 12. syyskuuta on luvassa elävää musiikkia!
Tunnelmaa tuo perinnemusiikillaan haitaristi Vesa Kari.
Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme! 🥂
Juhlaviikkojen ajan 10. syyskuuta alkaen tarjolla on perinteisen noutopöytämme lisäksi myös erityinen kolmen ruokalajin á la carte -juhlamenu. Menuun kuuluu saaristolaishenkinen alkupalalajitelma, pääruokana ruisjauhoissa leivitetyt paistetut muikut sekä jälkiruokana klassikko alkuperäiseltä listaltamme - pappilan hätävara. Menun kruunaa sitä varten räätälöity supisuomalainen juomamenu!
Konstan Möljä on ollut ankkuroituna Helsingin Hietalahteen jo vuodesta 1981. Maailma on muuttunut, mutta vanha kunnon Möljä tarjoilee yhä perinteisiä suomalais-karjalaisia herkkuja ja saaristolaispöydän antimia!
Tervetuloa viihtymään vanhan sataman tunnelmaan!
Varaa pöytäsi osoitteessa: VARAUKSET
--------
⚓ KONSTAN MÖLJÄ turns 40 years this weekend! We welcome you to celebrate with us! 🥂
From September 10th to 12th we will be serving a plentiful festive menu to celebrate our 40 year old journey.
The menu (32€ per person) includes a plentiful salad- and appetizer buffet, cheese and cutlery plate, Finnish bread selection and Karelian pasties, chanterelle soup and 8 different traditional meat-, fish- and vegetable main courses. During this weekend home made ale and coffee & tea are also included in the buffet.
On Sunday the 12th we are open from noon to 6pm and there will also be a live performer playing traditional Finnish songs!
In addition to our buffet menu there will be a festive 3-course á la carte menu available from September 10th.
The 3-course menu includes an appetizer plate with cured salmon, marinated herrings, forest mushroom salad and more. The main course is traditional dish of fried vendace served with mashed potatoes, dill & cream sauce and grandma's pickles. For dessert we will be serving "pappilan hätävara" a traditional dessert with seasonal berries, cookie crumble and vanilla cream. The menu is 30€ per person and there is also a signature drink menu available at 20€.

