aitoa suomalaista perinneruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Pikkujoulut

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Konstan Möljään!

 

Konstan Möljän tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen.

Kabinettitiloihimme mahtuu 14 ja 16 henkeä. Ravintolasalin puolella pystymme järjestämään tilaisuuksia jopa 50 henkilölle. Koko ravintolaan mahtuu yhteensä 70 henkeä. Emme peri erillistä tilavuokraa alle kolmen tunnin tilaisuuksista pikkujoulupaketin tai muun juhlamenun varanneilta seurueilta. Pikkujoulubuffettimme on tarjolla torstaista lauantaihin 19.11. - 12.12. 

Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella! Kysy mahdollisuutta yksityistilaisuuden järestämiseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  09 694 75 04. Emme peri yksityistilaisuuksista erillistä tilavuokraa pikkujoulupaketin tai muun juhlamenun varanneilta yli 20 hengen seurueilta. Huomaattehan, että yksityistilaisuuksissa tarjolla on supistettu buffetmenu, joka räätälöidään toiveidenne mukaan.

 

Pikkujoulumenu:

Pikkujouluaikana (vko. 47 alkaen) on tarjolla normaalia runsaampi pikkujoulumenu. Pikkujoulubuffetin hinta on 30€ / hlö ja se katetaan torstaista lauantaihin 19.11. - 12.12.

Runsaaseen pikkujoulubuffettiimme kuuluu Konstan Möljän klassikoiden lisäksi myös jouluisempia herkkuja.

Alkupalapöydästämme löydät laajan valikoiman erilaisia salaatteja, rosollia, graavilohta, marinoituja sillejä, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia, mätimoussea ja leipälajitelman sekä karjalanpiirakoita ja munavoita.

Päähyvinä tarjoamme aitoa poronkäristystä, Marskin vorschmackia, pitkään haudutettua karjalanpaistia, suussasulavan mehevää lohta, savusiikaa, pitkään kypsytettyä joulukinkkua, talon omaa konjakkisinappia sekä erilaisia joululaatikoita.

Pikkujoulubuffettiin kuuluu myös alkoholiton glögi sekä piparkakut.

Pikkujouluseurueille tarjoamme lisäksi erilaisia juomapaketteja ja menukokonaisuuksia.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Konstan Möljään!

 

Pikkujoulupaketit:

 

 

 

 

Lisää pakettiin: 

+ snapsit 6,5€ (koskenkorva, minttu, jaloviina, salmari tai terva)

'+ premium snapsit 7€ (Marskin ryyppy, poron kyynel, Laplandia vodka, lakkavodka, puolukkavodka, mustikkavodka)

 

Voimme myös räätälöidä juomapaketit toiveidenne mukaan!

Teemme ryhmille mielellämme tarjouksen myös 

Kysy lisää pikkujouluista ja varaa ikimuistoiset juhlat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 694 7504.