aitoa suomalaista kotiruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

SAARISTOLAISPÖYTÄ AVATAAN ELOKUUSSA!

Avaamme kuuluisan saaristolaisbuffettimme jälleen 4.8.2020. Runsaasta noutopöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Alkupaloina tarjoamme erilaisia salaatteja, itse tehtyä sipulisilliä, graavilohta, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia, valkosipulisuolakurkkuja, saaristolaisleipää sekä tietenkin karjalanpiirakoita ja munavoita. 

Päähyvinä tarjoamme aitoa poronkäristystä, marsalkka Mannerheimin suosikkiruokaa vorschmackia, suussasulavaa karjalanpaistia, uunilohta, erilaisia kausiruokia, vegaanista tomaatti-linssipataa sekä tietenkin perunamuusia ja keitettyjä perunoita vaihtuvine lisukkeineen. Lisäksi tarjolla vaihtuva päivän keitto.

Saaristolaisbuffetin hinta on 24€ / henkilö ja 12 € alle 12 vuotiailta. Alle 5-vuotiaat herkuttelevat ilmaiseksi. 

Tervetuloa!

 

Konstan Möljä löytyy nyt Woltista!

Nyt voit tilata Konstan Möljän perinneherkkuja helposti suoraan kotiin tai toimistolle Woltin kautta.

Menumme löydät osoitteesta: https://wolt.com/en/fin/helsinki/restaurant/konstan-molja

 

 

Ravintola-alan ammattilaiseksi oppisopimuksella?

Jos olet kiinnostunut tarjoilijan, baarimestarin, keittiöapulaisen tai kokin ammatista - meillä voi olla sinulle työpaikka! Etsimme tiimiimme alasta kiinnostunutta oppisopimusopiskelijaa. Meillä pääset tekemään monipuolisesti oman alasi töitä sekä olemaan mukana koko ravintolan päivittäisessä toiminnassa. Erityisen hyvin meille sopisi opiskelija joka on kiinnostunut sekä salin- että keittiön puolen töistä - halutessasi pääset tekemään meillä molempia!

Olemme buffet-ravintola, joten salin puolella työhön kuuluu ravintolasta ja ruoasta kertomista, juomien myyntiä ja suosittelua sekä lautasten keräämistä, pöytien siivousta ja muita avustavia tehtäviä. Opintojesi lopulla voit päästä mukaan myös palvelumallimme kehittämiseen, suunnittelemaan erilaisia juomatuotteita ja myyntikampanjoita sekä osallistumaan markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen.

Keittiön puolella työtehtäviisi voi kuulua ruokien valmistelua, tiskaamista ja muita avustavia keittiötehtäviä - taitojesi karttuessa on mahdollisuus oppia koko työprosessi alusta loppuun ja päästä laittamaan ruokaa itsenäisesti sekä päästä mukaan ruokatuotteiden ja konseptimme suunnitteluun ja kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta alalta tai vähintään kova halu oppia ja kehittyä. Meillä käy paljon niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin asiakkaita, joten kaikki kielitaito katsotaan eduksi. Vähintään hyvä suomen- ja englanninkielentaito on tehtävässä välttämätön.

Otathan rohkeasti yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Konstan Möljästä juttu NYT-liitteessä:

 

From this page you can find information about our events and offers.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös palautelomakkeella

YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä