aitoa suomalaista kotiruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

SYÖ TAAS!

Konstan Möljä on mukana SYÖ taas -kampanjassa!

Tervetuloa maistelemaan perinneherkkuja tarjoushintaan! 🇫🇮

Konstan Möljä on legendaarinen, lähes 40 vuotta toiminut suomalainen perinneravintola Hietalahdenkadulla Helsingissä.

 

 

Ravintola-alan ammattilaiseksi oppisopimuksella?

Jos olet kiinnostunut tarjoilijan, baarimestarin, keittiöapulaisen tai kokin ammatista - meillä voi olla sinulle työpaikka! Etsimme tiimiimme alasta kiinnostunutta oppisopimusopiskelijaa. Meillä pääset tekemään monipuolisesti oman alasi töitä sekä olemaan mukana koko ravintolan päivittäisessä toiminnassa. Erityisen hyvin meille sopisi opiskelija joka on kiinnostunut sekä salin- että keittiön puolen töistä - halutessasi pääset tekemään meillä molempia!

Olemme buffet-ravintola, joten salin puolella työhön kuuluu ravintolasta ja ruoasta kertomista, juomien myyntiä ja suosittelua sekä lautasten keräämistä, pöytien siivousta ja muita avustavia tehtäviä. Opintojesi lopulla voit päästä mukaan myös palvelumallimme kehittämiseen, suunnittelemaan erilaisia juomatuotteita ja myyntikampanjoita sekä osallistumaan markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen.

Keittiön puolella työtehtäviisi voi kuulua ruokien valmistelua, tiskaamista ja muita avustavia keittiötehtäviä - taitojesi karttuessa on mahdollisuus oppia koko työprosessi alusta loppuun ja päästä laittamaan ruokaa itsenäisesti sekä päästä mukaan ruokatuotteiden ja konseptimme suunnitteluun ja kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta alalta tai vähintään kova halu oppia ja kehittyä. Meillä käy paljon niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin asiakkaita, joten kaikki kielitaito katsotaan eduksi. Vähintään hyvä suomen- ja englanninkielentaito on tehtävässä välttämätön.

Otathan rohkeasti yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Konstan Möljästä juttu NYT-liitteessä:

 

From this page you can find information about our events and offers.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös palautelomakkeella

YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä

                                                                                                   

   Sijainti