Viipurin saaristolainen noutopöytä

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

 

 ILLALLISBUFFET - Saaristolaispöytä 38€

 Herkkuja notkuva saaristolaispöytämme katetaan tiistaista torstaihin klo. 17 - 22 sekä perjantaista lauantaihin klo. 16 - 23!

Illallispöytämme sisältää entistäkin runsaamman valikoiman kylmiä alkupaloja ja vegaanisia vaihtoehtoja, monipuolisen kalapöydän, leipälajitelman, karjalanpiirakat ja munavoin sekä päivän keiton ja laajan valikoiman perinteisiä lämpimiä pääruokia.

 

Merellinen alkupalapöytä:

Uudistuneeseen menuumme kuuluu nyt entistä runsaampi valikoima rannikkomeren herkkuja!

Merelliseen alkupalapöytäämme katetaan sokerisuolattua graavilohta, talon omia marinoituja sillejä, tervasilakkaa sekä erilaisia kausittain vaihtuvia kalaherkkuja. 

Alkupalapöytäämme katetaan lisäksi laaja valikoima erilaisia salaatteja, mummon etikkakurkkuja, Myrttisen valkosipulisuolakurkkuja ja hunajaa, puolukkasurvosta, metsäsienisalaattia sekä tietenkin suomalainen leipälajitelma ja karjalanpiirakoita munavoin kera. Valikoimaan kuuluu myös vegaaninen merileväkaviaari, savutofumoussea ja punasipulia.

Pääruoat:

Päähyvinä tarjoamme pitkään haudutettua karjalanpaistia, Marskin vorschmackia, aitoa lapinkävijän poronkäristystä, suussasulavan mehevää uunilohta, erilaisia vaihtuvia kausiruokia, kasvislisukkeita sekä perunamuusia ja keitettyjä perunoita. Lisäksi päivittäin on tarjolla vähintään yksi vegaaninen pääruoka. 

Buffettiin kuuluu myös vaihtuva päivän keitto sekä vesi ja kotikalja ruokajuomana.

Lähes kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kysy lisää henkilökunnaltamme, neuvomme mielellämme kaikissa erityisruokavalioihin liittyvissä asioissa.

 

 

Jälkiruokavalikoimamme:

Meillä ei jää makean hammas kolottamaan! Erikseen tilattavista jälkiruoistamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei joka paikasta saa. Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai kotimaisia artesaanijäätelöitä. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman snapseja ja erikoiskahveja.

Tervetuloa kokemaan nostalginen vanhanajan Suomi!

 


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä