aitoa suomalaista perinneruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Juhlatilaisuudet

 

Ravintola Konstan Möljä on myös juhlatalo!

 

Järjestä ikimuistoiset juhlat ravintola Konstan Möljän kuuluisan pitopöydän äärellä. Saaristolaispöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisruokia eri puolilta Suomea. Tarjontaamme kuuluu myös runsas saaristolaishenkinen alkupala- ja salaattipöytä sekä maukas päivän keitto.

Menustamme löytyy takuuvarmasti jokaiselle jotakin. Lähes kaikki ruokalaijimme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia ja noutopöydästämme löytyy myös vähintään yksi vegaaninen pääruoka.

Konstan Möljän tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen.

Kabinettitiloihimme mahtuu 14 ja 16 henkeä. Ravintolasalin puolella pystymme järjestämään tilaisuuksia 20-35 henkilölle. Ruokailemaan tulleilta emme peri erillistä tilavuokraa alle 3 tunnin tilaisuuksista.

Huomioittehan, että varaamme kabinettitilat ensisijaisesti yli 12 hengen seurueille. Varaustilanteesta riippuen varaamme kabinettitiloja mielellämme myös pienemmille seurueille, tiedustelettehan mahdollisuutta erikseen.

Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Pidemmistä tilaisuuksista ja aukioloaikojemme ulkopuolella järjestetyistä tilaisuuksista tilavuokra on 150€ / alkava tunti. Voimme sopia myös takuumyynnistä! 

Tervetuloa nauttimaan vanhan sataman tunnelmasta!

 

Musiikkiesitykset:

Meidän kauttamme on mahdollisuus varata yksityistilaisuutta varten myös perinnemusiikin taitava haitarinsoittaja!

Lisätietoja ja tiedustelut: +358 9 694 75 04 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Esitykset saatavuuden mukaan. Hinta määräytyy esityksen keston perusteella. Kysy rohkeasti tarjousta!

 

Tarjoilut:

 
Räätälöimme mielellämme juhliinne sopivan tarjoilupaketin.
 
Kysy tarjousta alku- ja ruokajuomista sekä jälkiruoka-, kakku- tai kahvitarjoiluista.  
 

RYHMÄJÄLKIRUOAT:

Tarjoamme yli 8 hengen ryhmille jälkiruoan sekä kahvi / teetarjoilun erikoishintaan.

Ryhmäjälkiruoka (sis. kahvi / teetarjoilun ja lapsille muumilimun tai mehun): 8€ / hlö

Wanhanajan omenakaurapaistos:

- Perinteinen omenakaurapaistos vanhanajan vaniljakastikkeella.

Pappilan hätävara:

- Perinteinen kerrostettu jälkiruoka kauden marjoista, keksimurusta ja vaniljakermasta.

Mustikkaunelma:

- Kerrostettu jälkiruoka, johon kootaan perinteistä mustikkarahkapiirakkaa ja vaniljakermaa näyttäväksi annokseksi jälkiruokakulhoon.

Huom. jälkiruokatilauksen tulisi olla sama koko ryhmälle. Tilaukset tulee tehdä etukäteen, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. 

 

Laktoosittomuus: Kaikki jälkiruokamme ovat laktoosittomia.

Gluteenittomuus: Pappilan hätävara saatavilla pyydettäessä myös gluteenittomana. 

Vegaanisuus / maidottomuus: Vegaanisena vaihtoehtona kauden sorbetti talon omalla mansikkakastikkeella (myös gluteeniton)

 

Kakut:

Teemme tilauksesta myös kakut ja erilaisia juhlatilaisuuksia varten. Kakut valmistetaan toiveidenne mukaan. 

HUOM. Kakkujen hinta sisältää kahvi / teetarjoilun sekä lapsille muumilimun tai mehun.

Huom. Kaikki kakut ovat laktoosittomia. Gluteeniton ja/tai maidoton kakku +1€ / hlö

Tilattavat kakut:

Mansikka-sitruunamoussekakku: 8,5€ / hlö 
- Herkullinen mansikka-sitruunamoussekakku kootaan paikan päällä leivotusta sokerikakkupohjasta, täytteenä raikas sitruunamousse ja mansikkahillo. Koristeena kermavaahtopursotus sekä kauden mukaan joko tuoreita marjoja tai kauniilla mansikkakiille.
  
Möljän oma suklaakakku: 9€ / hlö
- Suussasulavan maukas suklaakakku, jossa kerrostettuna pehmeää, espressovodkalla kostutettua tummasuklaakakkua ja samettista valkosuklaatäytettä. Tämä makea herkku vie kielen mennessään! (Huom. sisältää alkoholia. Pyydettäessä saatavilla myös alkoholittomana.)
 
Lakkajuustokakku, mansikkajuustokakku tai tyrnijuustokakku: 9€ / hlö
- Raikkaan herkullinen juustokakku on lempeän makea ja raikas. Kaksikerroksisessa kakussa on rapsakka keksipohja sekä välipohjana perinteinen sokerikakkupohja. Lisäksi täytteenä valitsemaasi marjaa sekä raikas kerrostettu rahka-tuorejuustohyytelö. Koristellaan kauden marjoilla tai hedelmillä.
 
Vegaaninen ja gluteeniton suklaamoussekakku: 10€ / hlö
- Suussasulavan maukas suklaamoussekakku keksimurupohjalla. Kakku on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton eikä sen valmistuksessa ole käytetty liivatetta.
 
 HUOM! Tilaathan kakun tai ryhmäjälkiruoan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

 

 

Kabinetit:

 

Viipuri:

Historiallinen Viipuri-kabinetti esittelee Viipurin ulkosataman Uuraan historiaa sekä merikarjalaista kulttuuria. Viipuriin mahtuu yhteensä 16 juhlijaa.

Voidaan erottaa myös kahteen eri pöytäkuntaan. Tällöin toinen pöytä varattavissa 10 hengelle, toinen kuudelle.

 

Marski:

Marski-kabinetti puolestaan on tehty sotaveteraanien ja evakoiden kunniaksi. Kabinetti esittelee Suomen sotahistoriaa. Marskiin mahtuu ruokailemaan 14 henkilöä.

Varataan yli 12 hengen seurueille. Voidaan erottaa myös kahteen eri pöyyäkuntaan. Tällöin toinen pöytä kabinetista varattavissa 8 henkilölle, toiben kuudelle.