authentic finnish food by the old docks

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljän aito saaristolaistunnelma!

Avaamme saaristolaishenkisen noutopöytämme jälleen 4. elokuuta 2020! Tervetuloa!

Runsaasta noutopöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Herkkuja notkuvasta alkupalapöydästämme löydät erityisesti karjalaisia makuja - marinoituja sillejä, graavattua lohta, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia sekä valkosipulisuolakurkkuja ja erilaisia salaatteja. Tarjolla myös suomalainen leipälajitelma sekä tietenkin karjalanpiirakoita ja munavoita!

Päähyvinä tarjoamme marsalkka Mannerheimin suosikkia vorschmackia, aitoa poronkäristystä, perinteistä karjalanpaistia, suussasulavan mehevää uunilohta, vegaanista tomaatti-linssipataa, erilaisia kausiruokia sekä perunamuusia ja keitettyjä perunoita lisukkeineen.

Lisäksi tarjolla on vaihtuva päivän keitto. Olemme tarjonneet esimerkiksi kermaista lohikeittoa, savuporokeittoa ja kantarelli-mustajuurikeittoa.

Lähes kaikki annoksemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Päivittäin tarjolla on myös vähintään yksi vegaaninen pääruokavaihtoehto.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai kotimaisia artesaanijäätelöitä. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Saaristolaisbuffetin hinta on 24€ / henkilö ja 12 € alle 12 vuotiailta. Alle 5-vuotiaat herkuttelevat ilmaiseksi. 

Tervetuloa makumatkalle!


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä