Viipurin saaristolainen noutopöytä

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

 

 

Illallisbuffet

 

Tervetuloa herkkuja notkuvan pikkujoulupöytämme ääreen 19.11. alkaen.

Pikkujoulupöytä katetaan torstaisin klo. 17-22 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo. 16-23.

Pitopöydästä löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Herkkuja notkuvasta alkupalapöydästämme löydät laajan valikoiman erilaisia salaatteja, rosollia ja rosollinkastiketta, graavilohta, marinoituja sillejä, mätimoussea, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia, leipälajitelman sekä karjalanpiirakoita ja munavoita.

Päähyvinä tarjoamme pitkään haudutettua karjalanpaistia, aitoa poronkäristystä, Marskin vorschmackia, suussasulavan mehevää uunilohta, savusiikaa, pitkään kypsytettyä joulukinkkua ja talon omaa konjakkisinappia sekä perinteisiä joululaatikoita ja perunalisukkeita.

Pikkujoulumenuun kuuluu myös vaihtuva päivän keitto sekä alkoholiton glögi ja piparkakut.

Lähes kaikki annoksemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Päivittäin tarjolla on aina vähintään yksi vegaaninen pääruokavaihtoehto.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai kotimaisia artesaanijäätelöitä. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Pikkujoulubuffetin hinta on 30€ / henkilö ja 15 € alle 12 vuotiailta. Alle 5-vuotiaat herkuttelevat ilmaiseksi. 

Tervetuloa makumatkalle vanhanajan Suomeen!

 

 

JOULUPÖYTÄ 17.-19.12.2020:

Konstan Möljän perinteikäs joulupöytä katetaan illallisaikaan 17.-19.12.2020. Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

Joulupöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Herkkuja notkuvasta alkupalapöydästämme löydät laajan valikoiman erilaisia salaatteja, rosollia ja rosollinkastiketta, graavilohta, marinoituja sillejä, mätimoussea, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia, leipälajitelman sekä karjalanpiirakoita ja munavoita.

Päähyvinä tarjoamme pitkään haudutettua karjalanpaistia, aitoa poronkäristystä, Marskin vorschmackia, suussasulavan mehevää uunilohta, savusiikaa, pitkään kypsytettyä joulukinkkua ja talon omaa konjakkisinappia sekä perinteisiä joululaatikoita ja perunalisukkeita.

Joulumenuun kuuluu myös vaihtuva päivän keitto, juhlava juustopöytä sekä alkoholiton glögi ja piparkakut.

Joulupöydän hinta on 32€ / henkilö.

 

JOULULOUNAS

14.12.2020 alkaen arkisin klo. 11-14:30 

Tervetuloa Konstan Möljään kokemaan vanhanajan Joulutunnelma! Tarjoilemme herkullista joululounasta 14.12. alkaen. Pitopöydästämme löydät runsaan alkupalalajitelman, erilaisia salaatteja, rosollia ja rosollin kastiketta, leipälajitelman, karjalanpiirakoita ja munavoita sekä mehevää joulukinkkua ja talon omaa konjakkisinappia. Päivittäin tarjolla myös kaksi vaihtuvaa lämmintä pääruokavaihtoehtoa, perinteisiä joululaatikoita sekä päivän keitto. Jälkiruoaksi tarjoamme kahvin / teen sekä glögin ja piparkakkuja.

Joululounaan hinta on 18€ / henkilö.

 


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä