aitoa suomalaista kotiruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljän runsas saaristolaishenkinennoutopöytä

Konstan Möljän buffetista löytyy rannikkokarjalaiseen tapaan runsas valikoima erilaisia kala- ja liharuokia. Monipuolisessa alkupalapöydässämme on tarjolla muun muassa itse marinoituja sillejä, graavilohta, erilaisia raikkaita salaatteja, suolakurkkuja, hapankaalia, sienisalaattia, punajuurisalaattia, munavoita ja karjalanpiirakoita.

Lämpimiin herkkuihin kuuluvat esimerkiksi marsalkka Mannerheimin suosikkiruoka vorschmack, poronkäristys, perinteinen karjalanpaisti, uunilohi ja vaihtuva keitto runsaine lisukkeineen. Kaikki tehdään vanhaan kunnon tapaan alusta asti itse – tuoreista kotimaisista aineksista.  Lähes kaikki buffettimme antimet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Päivittäin tarjolla on myös vähintään yksi vegaaninen pääruokavaihtoehto.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai lakkahillolla kruunattua leipäjuustoa. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

 


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä

                                                                                                   

   Sijainti