Viipurin saaristolainen noutopöytä

Hietalahti - Helsinki

Tervetuloa kokemaan Konstan Möljän aito saaristolaistunnelma!

Runsaasta saaristolaishenkisestä noutopöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Alkupaloina tarjoamme erityisesti karjalaisia makuja - marinoituja sillejä, graavattua lohta, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, hapankaalia sekä Myrttisen valkosipulisuolakurkkuja ja erilaisia salaatteja. Tarjolla myös suomalainen leipälajitelma sekä tietenkin karjalanpiirakoita ja munavoita!

Päähyvinä tarjoamme aitoa poronkäristystä, perinteistä karjalanpaistia, sekä marsalkka Mannerheimin suosikkia vorschmackia. Päivittäin tarjolla myös suussasulavan mehevää uunilohta, vegaanista tomaatti-linssipataa, erilaisia kausiruokia sekä perunamuusia ja vaihtuva päivän keitto.

Lähes kaikki annoksemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Päivittäin tarjolla on aina vähintään yksi vegaaninen pääruokavaihtoehto.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai kotimaisia artesaanijäätelöitä. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Saaristolaisbuffetin hinta on 24€ / henkilö ja 12 € alle 12 vuotiailta. Alle 5-vuotiaat herkuttelevat ilmaiseksi. 

Tervetuloa makumatkalle!


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä