aitoa suomalaista perinneruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Juhlatilaisuudet

 

Ravintola Konstan Möljä on myös juhlatalo!

 

Järjestä ikimuistoiset juhlat ravintola Konstan Möljän kuuluisan pitopöydän äärellä. Saaristolaispöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisruokia eri puolilta Suomea. Tarjontaamme kuuluu myös runsas saaristolaishenkinen alkupala- ja salaattipöytä sekä maistuva päivän keitto.

Menustamme löytyy takuuvarmasti jokaiselle jotakin. Lähes kaikki ruokalaijimme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia ja noutopöydästämme löytyy myös vähintään yksi vegaaninen pääruoka.

Konstan Möljän tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen.

Kabinettitiloihimme mahtuu 14 ja 16 henkeä. Ravintolasalin puolella pystymme järjestämään tilaisuuksia 20-35 henkilölle. Juhlapaketin varanneilta emme peri erillistä tilavuokraa alle 3 tunnin tilaisuuksista.

Huomioittehan, että varaamme kabinettitilat ensisijaisesti yli 12 hengen seurueille. Varaustilanteesta riippuen varaamme kabinettitiloja mielellämme myös pienemmille seurueille, tiedustelettehan mahdollisuutta erikseen.

Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Pidemmistä tilaisuuksista ja aukioloaikojemme ulkopuolella järjestetyistä tilaisuuksista tilavuokra on 150€ / alkava tunti. Voimme sopia myös takuumyynnistä! 

Yli 35 hengen seurueille takuumyynti tai etukäteen sovitut tarjoilut vähintään 40€ / henkilö.

Tervetuloa nauttimaan vanhan sataman tunnelmasta!

 

Tarjoilut:

 
Räätälöimme mielellämme juhliinne sopivan tarjoilupaketin.
 
Kysy tarjousta alku- ja ruokajuomista sekä jälkiruoka-, kakku- tai kahvitarjoiluista.  

RYHMÄJÄLKIRUOAT:

Tarjoamme yli 8 hengen ryhmille jälkiruoan sekä kahvi / teetarjoilun erikoishintaan.

Ryhmäjälkiruoka (sis. kahvi / teetarjoilun ja lapsille muumilun tai mehun): 7,5€ / hlö

Wanhanajan omenakaurapaistos:

- Perinteinen omenakaurapaistos vanhanajan vaniljakastikkeella.

Pappilan hätävara:

- Perinteinen kerrostettu jälkiruoka kauden marjoista, keksimurusta ja vaniljakermasta.

Mustikkaunelma:

- Kerrostettu jälkiruoka, johon kootaan perinteistä mustikkarahkapiirakkaa ja vaniljakermaa näyttäväksi annokseksi jälkiruokakulhoon.

Huom. jälkiruokatilauksen tulisi olla sama koko ryhmälle. Tilaukset tulee tehdä etukäteen, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. 

Laktoosittomuus: Kaikki jälkiruokamme ovat laktoosittomia.

Gluteenittomuus: Pappilan hätävara saatavilla pyydettäessä myös gluteenittomana. 

Vegaanisuus / maidottomuus: Vegaanisena vaihtoehtona kauden sorbetti talon omalla mansikkakastikkeella (myös gluteeniton)

 

Kakut:

Teemme tilauksesta myös kakut ja erilaisia juhlatilaisuuksia varten. Kakut valmistetaan toiveidenne mukaan. 

HUOM. Kakkujen hinta sisältää kahvi / teetarjoilun sekä lapsille muumilimun tai mehun.

Huom. Kaikki kakut ovat laktoosittomia. Gluteeniton tai maidoton kakku +1€ 

Tilattavat kakut:

Perinteinen mansikkakermakakku: 9€ / hlö 
- Perinteinen mansikkakermakakku sokerikakkupohjalla. Täytteenä mansikkahilloa ja vaniljakermaa. Näyttävä ja maukas. Kauden mukaan joko tuoreilla mansikoilla koristeltuna tai kauniilla mansikkakiilteellä.
 
Marjakakku: 9€ / hlö
 - Perinteinen kermakakku sokerikakkupohjalla. Täytteenä kauden marjoja, kuten vadelmaa ja mustikkaa sekä vaniljakermaa. Näyttävä ja maukas. Koristeluna kauden mukaan joko tuoreita marjoja tai näyttävä marjakiille.
 
Möljän oma suklaakakku: 9,5€ / hlö
- Suussasulavan maukas suklaakakku, jossa kerrostettuna pehmeää, espressovodkalla kostutettua tummasuklaakakkua ja samettista valkosuklaatäytettä. Tämä syntisen makea herkku vie kielen mennessään! (Huom. sisältää alkoholia. Pyydettäessä saatavilla myös alkoholittomana)
 
Lakkajuustokakku: 9€ / hlö
- Raikkaan herkullinen lakkajuustokakku on lempeän makea ja aavistuksen kirpeä. Kakussa on petinteinen sokerikakkupohja, jonka välissä runsaasti lakkahilloa. Päällä raikas lakka-sitruunahyytelö sekä näyttävä oranssi kiille. Koristellaan kauden marjoilla.
 
Vegaaninen ja gluteeniton suklaamoussekakku: 10,5€ / hlö
- Suussasulavan maukas suklaamoussekakku keksimurupohjalla. Kakku on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton eikä sen valmistuksessa ole käytetty liivatetta.
 
 HUOM! Tilaathan kakun tai ryhmäjälkiruoan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

 

 

Kabinetit:

 

Viipuri:

Historiallinen Viipuri-kabinetti esittelee Viipurin ulkosataman Uuraan historiaa sekä merikarjalaista kulttuuria. Viipuriin mahtuu yhteensä 16 juhlijaa.

Voidaan erottaa myös kahteen eri pöytäkuntaan. Tällöin toinen pöytä varattavissa 10 hengelle, toinen kuudelle.

 

Marski:

Marski-kabinetti puolestaan on tehty sotaveteraanien ja evakoiden kunniaksi. Kabinetti esittelee Suomen sotahistoriaa. Marskiin mahtuu ruokailemaan 14 henkilöä.

Varataan yli 12 hengen seurueille. Voidaan erottaa myös kahteen eri pöyyäkuntaan. Tällöin toinen pöytä kabinetista varattavissa 8 henkilölle, toiben kuudelle.