authentic finnish food by the old docks

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Konstan Möljän JuomaT:

Konstan Möljän viinivalikoima vaalii suomalaisia muistoja ja elämyksiä. Suosittelemme noutopöydän antimien kylkeen espanjalaisen viinintuottajan Parès Baltan Savia Viva -viinisarjaa. Viini kehitettiin suomalaisuuden inspiroimana. Vuonna 1971 Joan ja Maruia Angels Cusinè lähtivät häämatkalle kiertämään pohjoismaita. Matkansa päätteeksi pariskunta saapui Suomeen. He ihastuivat suomalaiseen ruokaan ja kulttuuriin ja päättivät valmistaa kotimaassaan viinin, josta heijastuisi suomalainen sielu. Pullon etiketissä on kuvattu pariskunnan matka Suomeen.

Valikoimastamme löytyy viinejä moneen eri makuun. Viinit on valittu tukemaan erityisesti noutopöytämme herkkuja. Punaviineistä kevyemmät  sopivat alkupalapöydän antimien sekä kala- ja riistaruokien seuraksi. Tuhdimmat punaviinit taas sopivat muhkeiden liharuokien kyytipojaksi. Valkoviineistämme löytyy raikkaita makuja eri puolilta maailmaa. Viinit sopivat erityisen hyvin raikkaiden salaattien, alkupalapöydän antimien, runsaiden kasvisruokien ja kalaruokien kyytipojaksi. 

 

Juomapaketit:

 

Talon viinit:

Kotimaiset tilaviinit:

Ravintola Konstan Möljän listalta löytyy nyt myös kotimaisia tilaviinejä!
Viinimme tulevat Lepaan viinitilalta Kanta-Hämeestä ja Punaisen Tuvan viinitilalta Pohjanmaalta.
Kotimaiset marja- ja hedelmäviinit ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille rypäleviineille. Viinit ovat vähätanniinisia ja ne on valmistettu suomalaisista marjoista ja hedelmistä perinteisin menetelmin.

 

Kuohuviinit ja Roseeviinit:

 

Punaviinit:

 

Valkoviinit:

 

Cocktailit:

Konstan Möljän valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat kotimaiset pienpanimo-oluet ja -siiderit sekä kotimaisella twistillä höystetyt klassikkococktailit. Kokeile Konstan versiota Negronista tai Gin tonicista!

 


Oluet:

 

Jälkimakean vierelle:

YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä