Konstan Möljän pääsiäinen 2025!
Tervetuloa juhlistamaan pääsiäistä Konstan Möljään 18.-19.4.2025!
Pääsiäisen aikaan katetaan tavallistakin juhlavampi pitopöytä, johon kuuluu perinteisten herkkujemme lisäksi myös erilaisia pääsiäisruokia sekä kotikalja, runsas jälkiruokapöytä & kahvi / tee.
Pääsiäismenu 45€ / hlö:
Runsas saaristolaishenkinen alkupalapöytä:
- Sokerisuolattua graavilohta
- Talon marinoituja sillejä
- Tervasilakkaa
- Katkarapuskagen
- Metsäsienisalaattia
- Mummonkurkkuja
- Artisokkasalaatti
- Leipälajitelma sekä karjalanpiirakat & munavoi
Vegaaninen alkupalapöytä:
- Marinoidut herkkusienet
- Savutofumousse
- Hapankaali
- Vegaaninen merileväkaviaari
- Punasipuli
Herkulliset pääruoat:
- Luostarin lammaspata (tummassa oluessa mureaksi haudutettua lammasta)
- Lapinkävijän poronkäristys
- Yrttimarinoitua kanaa
- Uunilohi kaprispesto-kuorrutteella
- Smetanalla aateloitua ahventa
- Mustajuuriohratto
- Vegaaninen metsäsienistroganoff
Päivän keitto:
- Kasvisborsch-keitto
Jälkiruokapöytä:
- Raikas punaherukka-rahkapiirakka
- Vegaaninen suklaacrumble
- Mämmiä & kermavaahtoa
- Kahvi / tee
Kotikalja
Hyvää pääsiäistä!
----------
EASTER MENU (45€)
Served on April 18th and 19th
Cold starters, salads and appetisers:
- Cured salmon
- House made marinated herrings
- Shrimp skagen
- Forest mushroom salad
- Home made pickled cucumbers
- Artichoke & sun dried tomato salad
- Finnish bread selection & Karelian pasties with egg & butter
Vegan appetizers:
- Marinated mushrooms
- Smoked tofu mousse
- Sauerkraut
- Vegan seaweed caviar
- Diced red onion
Main courses:
- Traditional lamb stew with dark beer
- Sautéed reindeer
- Herb marinated chicken
- One baked salmon with capers pesto
- Perch in sour cream
- Barley risotto with black salsify
- Vegan stroganoff with mushrooms
Soup of the day:
- Vegan borsch soup
Dessert buffet:
- Red currant & quark pie
- Vegan chocolate crumble
- Mämmi (traditional Easter dessert made with malt) & cream
- Coffee / tea
- Home made ale
Happy Easter!